Engagerede og dygtige kolleger

Kunne du tænke dig at blive en del af et professionelt team?

Vi er en international virksomhed, der har kunder i hele verden. Vi konstruerer og fremstiller løsninger til påsætning/mærking af produkter i industrien, fra simple standard løsninger til specialmaskiner.

Vores kunder er fordelt over mange forskellige industrier, men vi er særlig specialiceret inden for den farmaceutiske industri og farve- / lak industrien, og har stort kendskab til de udfordringer/særlige krav der stilles i de industrier.

 

Har vi ledige stillinger, vil de være at finde her nedenfor LSS introvideo.

Ønsker du at søge uopfordret, er du velkommen til at sende din ansøgning til:

info@lss-dk.com - Mærket ansøgning

Se evt. nedenstående vores privatlivspolitik.

;

Til vores Designafdeling søger vi en mekanisk konstruktør

Som konstruktør kommer du til at arbejde i vores Designafdeling der består af mekaniske konstruktører, programmører og projektledere. Med reference til konstruktionschefen får du ansvaret for at lede og styre egne aktiviteter og du indgår i afdelingens team. Dine kollegaer er  kendetegnede ved et stort engagement og indgående kendskab til vores særlige niche produkter. De nyder alle at arbejde med kundespecifikke projekter i samarbejde med vores øvrige afdelinger.

Læs hele stillingsopslaget her

Er du interesseret kontakt Martin Sonne Sørensen på mail mss@lss-dk.com 

Til vores salgsafdeling søger vi en Project Sales Manager med kendskab til den farmaceutiske industri   

Kunne du tænke dig at blive en del af LSS teamet, og være med til at sælge spændende automationsløsninger til håndtering og mærkning af produkter hos kunder i den farmaceutiske industri. 

Læs hele stillingsopslaget her

Til vores værksted søger vi Automatiktekniker / Elektriker

Brænder du for automationsløsninger til industrien i Danmark og udlandet. Vores maskiner er en vigtig brik i produktionen hos vores kunder. Vores løsninger sikre hver enkelt  produkt får automatisk påsat korrekt identitet.

Find stillingsopslaget her

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, kan du kontakte Flemming Domino på mail: fd@lss-dk.com 

Privatlivspolitik

Findes her