Engagerede og dygtige kolleger

Kunne du tænke dig at blive en del af et professionelt team?

Vi er en international virksomhed, der har kunder i hele verden. Vi konstruerer og fremstiller løsninger til påsætning/mærking af produkter i industrien, fra simple standard løsninger til specialmaskiner.

Vores kunder er fordelt over mange forskellige industrier, men vi er særlig specialiceret inden for den farmaceutiske industri og farve- / lak industrien, og har stort kendskab til de udfordringer/særlige krav der stilles i de industrier.

 

Har vi ledige stillinger, vil de være at finde her nedenfor LSS introvideo.

Ønsker du at søge uopfordret, er du velkommen til at sende din ansøgning til:

info@lss-dk.com - Mærket ansøgning

Se evt. nedenstående vores privatlivspolitik.

Til vores værksted søger vi en mekanisk montør

Er du klejnsmed, smed, maskinarbejder, automekaniker eller lignede og brænder du for at lave automationsløsninger til industrien? Så har vi en ledig stilling.

Se jobopslaget her 


Vores maskiner er en vigtig brik i produktionen hos vores kunder. Vores løsninger sikre hver enkelt  produkt får automatisk påsat korrekt identitet. 

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, kan du kontakte Morten Bager på mail: mba@lss-dk.com eller på telefon 8711 0836 

Til vores værksted søger vi en

Indkøringsspecialist / Automatiktekniker

Brænder du for automationsløsninger til industrien i Danmark og udlandet. Vores maskiner er en vigtig brik i produktionen hos vores kunder. Vores løsninger sikre hver enkelt  produkt får automatisk påsat korrekt identitet.

Se jobopslaget her 

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, kan du kontakte Flemming Domino på mail: fd@lss-dk.com 

Validation Engineer

Til nyoprettet stilling søger vi en Validation Engineer, som får en spændende rolle inden for kvalificering og validering af vores high tech løsninger inden for Pharmaindustrien. Du bliver ansvarlig for at udføre validerings aktiviteter for at sikre, at vores løsninger overholder alle krav til kvalitet, pålidelighed og ydeevne.

Se jobopslaget her 

Privatlivspolitik

Findes her