Engagerede og dygtige kolleger

Kunne du tænke dig at blive en del af et professionelt team?

Vi er en international virksomhed, der har kunder i hele verden. Vi konstruerer og fremstiller løsninger til påsætning/mærking af produkter i industrien, fra simple standard løsninger til specialmaskiner.

Vores kunder er fordelt over mange forskellige industrier, men vi er særlig specialiceret inden for den farmaceutiske industri og farve- / lak industrien, og har stort kendskab til de udfordringer/særlige krav der stilles i de industrier.

 

Har vi ledige stillinger, vil de være at finde her nedenfor LSS introvideo.

Ønsker du at søge uopfordret, er du velkommen til at sende din ansøgning til:

info@lss-dk.com - Mærket ansøgning

Se evt. nedenstående vores privatlivspolitik.

Er du klar til at blive en vigtig brik i vores team?

PLC programmør

Til en nyoprettet stilling søger vi endnu en dygtig og erfaren PLC Programmør til vores i forvejen kompetente team. Du kommer til at deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af PLC programmer og HMI Interface til nye specialmaskiner til pharmaindustrien – hovedsaligt i Siemens TIA Portal. Du bliver ansvarlig for udarbejdelsen af nye programmer og interfaces samt opdatering af eksisterende programmer i forbindelse med opbygning og design af nye maskiner til vores kunder.

Se jobopslaget her 

 

Mekanisk konstruktør

Automatisering og high tech løsninger til pharmaindustrien. 

Som konstruktør kommer du til at arbejde i vores mekaniske designafdeling, der består af mekaniske konstruktører. Med reference til afdelingslederen får du ansvaret for at lede og styre egne aktiviteter og du indgår i afdelingens team.
 
 
 

 

Automatiktekniker

Brænder du for automationsløsninger til medicinalindustrien i Danmark og udlandet?

Vores maskiner er en vigtig brik i produktionen hos vores kunder. Vores løsninger sikre hver enkelt  produkt får automatisk påsat korrekt identitet.

Se jobopslaget her 

Privatlivspolitik

Findes her