Etiketsoftware

Simpel etiketdesign og print

Vi forhandler Prisym og NiceLabel design- og printsoftware.

Prisym er det samme som Jetmark, og har været kendt i årtier. Prisym leveres både til brug på enkelte pc'er og i netværksversion, afhængig af dit behov.

Prisym Pro - Her har du alle muligheder, for oprettelse af etiket layout, tekst, grafik og stregkoder indsættes efter behov. I pro udgaven kan der ligeledes oprettes databaser. 

Prisym Standard - her kan du let oprette etiketlayout med tekst, grafik og stregkoder, det er ikke muligt at anvende databaser.

Prisym Print Only - kan anvendes til at printe eksisterende layouts og rette eventuelle variabler oprettet i etiketlayoutet.

NiceLabel er meget intuitiv og let at anvende, NiceLabel kan anvendes af alle virksomheder uanset størrelse og behov, da det er meget skalérbart.
NiceLabel er meget Microsoft Word-agtig at bruge, så det er let at designe professionelle etiketter med stregkoder, grafik og tekst.

Som noget helt nyt tilbyder Nicelabel nu cloudbaseret løsninger, se mere her.

 

NiceLabel label-/ etiketdesign software

Prøv NiceLabel gratis i 30 dage

Gå til NiceLabel her


Prisym ophører 2023 / 2024

Information fra Loftware / Prisym februar 2023:

Efter Loftware, Inc.'s overtagelse af PRISYM ID, er der blevet foretaget en gennemgang af gruppens forhandlere og de produkter der tilbydes. Loftware Inc. vil gerne fortsætte samarbejdet med PRISYM ID-forhandlere herunder LSS, men Loftware har konkluderet, at NiceLabel-suite etiketterings softwareprodukter tilbyder flere fyldestgørende funktioner, et mere moderne brugerinterface og en bredere platform- der understøtter flere printere.  Som følge heraf har man besluttet at trække PRISYM Design-produktet tilbage og stoppe salget gennem sine forhandlere, til fordel for NiceLabel-pakken. 

Sidste salgsordredato er den 31. marts 2023, og datoen for tilbagetrækning/slut for support er den 31. marts 2024.

 

Prisym ophører hvad gør jeg så?

Loftware vil anbefale NiceLabel Cloud & Label Management som den ideelle etiketdesignløsning til små og mellemstore virksomheder. Denne løsning indeholder alt, man har brug for til at styre hele processen, fra etiketdesign og skabelonstyring til udskrivning. Den tilbyder også simpel integration til øvrige systemer i virksomheden, hvilket skaber en mere effektiv etiketteringsproces. Det er muligt at starte småt eller lokalt og nemt udvide systemet til flere steder. Der vil også kunne drages fordel af en af de mest sikre cloud-platforme på markedet i Microsoft Azure.

For kunder, der ønsker at implementere on-premise, tilbyder NiceLabel-pakken også en række muligheder, for sammenligning af versioner her henvises til produktsiderne på NiceLabel-webstedet:

Nicelabel Cloud & Label Management System

Nicelabel Designer & Detsktop 

 

Vil du vide mere om etiketdesign software?

Så kontakt os

Ulla Laursen
Ulla LaursenTermotransfer folie / salg+45 8711 0826 Se LinkedIn-profil
Per V.  Pedersen
Per V. PedersenServicetekniker - Midt-/Sydjylland og Fyn+45 7020 1088